Szolgáltatások

Kárpitozás

Modern kárpitos bútorok - fotelek, kanapék, székek, puffok - áthúzása akár szivacscserével, akár az elhasználódótt tollpárnák felfrissítésével. Antik ülőbútorok, felújítása teljesen hagyományos módszerrel, az eredeti rugók lekötésével, a párnázás újbóli felépítésével lószőr és afrik felhasználával.

Antik bútorok felújítása / Asztalos munka

Antik bútorok teljes felújítása, amely magába foglalja a hiányzó részek pótlását, az elveszett zárak, cimkék és kulcsok beszerzését, és  a farészek felületkezelését.  A  politúrozás során a  hagyományos technikának köszönhetően a fa visszanyeri eredeti szinét, és megadja a bútor fényét.
A jól felszerelt asztalos műhely a stílusokat kiválóan ismerő szakemberek segítségével  az eredeti bútorok mintájára másolatokat készít. Ez annyit jelent, hogy például egy szalongarnitúrának csak az egyik karszéke maradt meg az évek alatt, akkor mi  azt annak mintájára pótolni tudjuk.

White and Co curtainFüggönyvarrás / Lakberendezési kiegészítők varrása

Varrodánk vállalja lakások, irodák, közületi egységek függönyözését, valamint az otthonteremtéssel összefüggő kiegészítők gyártását, mint díszpárna, hengerpárna, ágytakaró. Vállajuk továbbá bútorokra és autókra védőhuzatok varrását.

Felmérés

Ügyfeleink kérésére helyszíni felmérést végzünk, melynek során az árajánlathoz, megrendeléshez szükséges méreteket lemérjük, meghatározzuk a szükséges anyagmennyiséget.
Igény esetén segítünk kiválasztani a stílusban, színben leginkább illő kárpit-, függöny- és dekorációs textileket.

Juvenil romanblindKarnisszerelés

Cégünk rendkívül széles termékskáláján szinte bármilyen karnis megtalálható. Ezek közül a legfontosabbak az alumíniumból készült sínes, íves valamint a kovácsoltvas, illetve kovácsoltvas jellegű karnisok, kínálatunkban szerepelnek fa rúdkarnisok és faelőlappal készült karnisok is.

Római roló készítés

Függönyanyagból készült árnyékolóink közül legnépszerűbb a római roló (raffroló). A raffroló bármilyen függönyanyagból elkészíthető. Szerkezete a hagyományos karnistól eltérően függőlegesen mozgatja a függönyt. A textil tépőzárral rögzíthető a fejsínhez, amelyhez a felhúzó és kezelő mechanika is csatlakozik. A működtetés lehet gyöngyláncos vagy motoros. Exkluzívabb kivitelű tokozott raffrolóinknál a felhúzó mechanika egy 3x3cm-es felső tokban rejtve helyezkedik el.

Ikebana curtainLapfüggyöny készítés

Lapfüggönyöket (panelfüggöny) 3,4 és 5 pályás karnissal készítjük. A sínek 6m-es hosszúságig méretre készülnek. A lapok tetszőleges szélességben rendelhetők. Mozgatása történhet kézzel, zsinórral vagy motorral. A lapok készülhetnek textilből, roletta vászonból, trópusi fából valamint papírból.

Szalagfüggöny készítés

A szalagfüggöny praktikus árnyékolója lehet irodáknak, rendelőknek. A széles anyagválasztékban megtalálhatóak az enyhén fényáteresztő (a tűző nap ellen nyújt védelmet) vagy akár a teljes sötétítést biztosító lamellák. Irodaházak tűzvédelmi előírásaihoz alkalmazkodó lángmentes anyagok is rendelkezésre állnak. Lehetőség van továbbá íves ablakok és szöges tetőtéri ablakok szalagfüggönnyel történő árnyékolására.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció