Kollekciók » Kenia 1896
 
   
 
A nagyításhoz kattintson a képre.
A kollekció termékeiből
Samburu Shaba Piedra Tanu Piedra Ciragan Beige Averso Ciragan Beige Reverso Shimba Gris Garissa Piedra Averso Garissa Piedra Reverso Witu Piedra

Kenia 1896

A Kenia 1896 Afrika viktóriánus korába vezet, amikor is az angol telepesek és a helyi érzésekre és hangulatra épülő irányok egyszerre próbáltak érvényesülni. A kollekció a stílusoknak és az érzelmeknek a keveréke, ahol a két különböző világ egymásnak feszül. A színek Afrika színei, a homok, és a szürke finom elegye. A minták között jól megfér egymással: a geometrikus, a klasszikus, az állatminta, a kasmírminta.
A kollekció teljesen megfelel korunk tervezési elvárásainak, a textilek egy olyan keresett stílust valósítanak meg, amelyben felszínre törhet a bennünk is jelen levő két világ. Benne van a meglepetés, a szerelem első látásra érzése, de ugyanakkor Afrika vadsága és kiszámíthatatlansága.  Otthonunk akár klasszikus, akár modern a kollekció remek választás önmagunk kifejezésére.

Samburu
Az állatmintával megnyomott textil vadságát a természetes szín ellensúlyozza. Az anyag összetételéből adódóan kiváló akár kárpitozásra, akár otthonunk díszítésére.

Nakur
A szigorú geometriai mintákat az anyag finomsága töri meg, amelyet csak a bársony tud nyújtani. A színe az antracit egy lágy árnyalata.

Shaba Piedra
A textil tökéletes választás függönyhöz. Szabálytalan csíkok váltják egymást a kollekcióhoz illő színekben, mint a homokszín, a szürke, és a világos olíva-zöld.

Tanu Piedra
Klasszikus jacquard anyag, domború mintázattal. A színe és a mintázata miatt jó a kosztűrősége, így ülőbútorok remek kárpitanyag lehet. A család egy másik darabja a Ka International Sissighurst kollekciójában található.

Ciragan Beige
A Bosphoro kollekcióból már ismerhető minta elhagyja a lila-zöld erős színeit, és Afrika természetes színeiben születik újjá. A textil mindkét oldalán használható.

Shimba Gris
A divatos és sokoldalúan felhasználható anyag mintázata olyan, mintha egy krokodil bőréről mintázták volna.

Garissa Piedra
Ez az anyag tükrözi leginkább a kollekció küldetését. A szigorú angol stílus ellen a természet színei állnak, amelyek higgadtságot és melegséget árasztanak.

Witu Piedra
Ez a bársony anyag a geometriai mintázatával a szemnek egy különleges vizuális élményt nyújt.