Kollekciók » Sissinghurst
 
   
 
A nagyításhoz kattintson a képre.
A kollekció termékeiből
Wisley Tanu Agua Nyman Linton Pembury Adler Agua Visillo Astor Blanco

Sissinghurst

A Ka International Sissinghurst kollekciója Anglia elbűvölően szép, már-már meseszerű kertjeinek hangulatát idézi meg. A 30-as évek írónője Vita Sackwille-West egy különös víziója alapján megálmodta az ideális kertet, amely az új tervezésű anyagokban ölt testet. A kollekció békét és harmóniát áraszt, ugyanakkor mintázata mozgalmas és színes. A vízkék, a türkiz és rózsaszín árnyalatai kaptak szerepet, amelyek már önmagukban gondoskodnak arról, hogy megérezzük a tavasz illatát, és vele együtt az érzést, amely az újjászületéssel, és a várakozás varázslatával tölti meg romantikára nyitott szívünket.

Wisley
Az anyag teljesen átadja az érzést, ahogy a virágok a reggeli harmatban a nap felé fordulnak és kinyílnak. Árasztja magából a romantikus kertek hangulatát.

Tanu Agua
Az alapvetően kárpitozásra tervezett anyag klasszikus mintázatával, de finom színeivel jól harmonizál a kollekció többi darabjával. Az anyag szürke-bézs árnyalatban is elérhető a Kenia 1896 kollekcióban.

Nyman
A kollekció összes színe jelen van a különböző szélességű csíkokban. Az anyag a rusztikus hangulatának köszönhetően melegséggel tölt el.

Linton
A kollekció legvisszafogottabb darabja, az színek haloványak, a mintázat megfoghatatlan, éppen ezért remekül társítható bármilyen más, mintás anyaggal.

Pembury
A 140 cm széles anyag függönyök varrására alkalmas, a csíkoknak és a színeknek köszönhetően tele van élettel, és dinamizmussal.

Adler Agua
Az anyag összetételéből adódóan ülőbútorok kárpitozására és otthonunk dekorálására is alkalmas. A kacskaringós minták vízkék háttéren nyugszanak.

Visillo Astor Blanco
A kollekció utolsó darabja egy fényáteresztő függöny, amely összetételében 100% len. A különböző szövési technikák az anyag felületén csíkokat fomálnak.