Rólunk » KA International története

KA International története

Cégtörténet

KA International 1984-ben alakult meg Spanyolországban. Első üzletét Madridban nyitotta meg, majd ezt követően gyors ütemben nyíltak meg az új üzletek Spanyolország egész területén.
A kiváló szövetek és bútorok kombinációja - a mögötte álló kitűnő szaktudással - megteremtette a franchise jellegű hálózat kialakításának lehetőségét, valamint a lakberendezés területén egy új egyedülálló kereskedelmi megközelítést indított, amellyel megalapozta a KA International sikeres franchise üzleti koncepcióját.

Mára a KA International világszerte közismert, 50 országban 500 üzlettel rendelkezik, és folyamatosan nyílnak az új üzletek.
A KA International úgy ismert, mint Európa vezető Home Decor & Interior Design hálózata. Sikere abban rejlik, hogy állandó újításokkal jelentkezik a lakberendezés területén. Kitűnő termékeket mutat be a jelenlegi és a jövőbeni trendekhez igazodva, ahol az ár és a minőség kombinációja kulcsfontosságú.

Továbbá, évente új bútorkínálattal, 10 új szövetkollekcióval, valamint kiegészítő termékekkel (függyöny, ágytakaró, lámpa) és teljes körű lakberendezési megoldásokkal arra törekszünk, hogy Ügyfeleinknek teljes interior design szolgáltatást nyújtsunk.

A kiváló termékek széles köre és a szaktudással-piacismerettel megalapozott franchise hálózat több országban piacvezetővé emelte a KA International-t.

A KA termékek minőségi ellenőrzési mechanizmuson mennek keresztül. A kézzel készített búrotoktól, a gyártott szövetekig, az össze KA által forgalmazott termék megfelel a szigorú brit standardeknek és európai törvényi előírásoknak.

A KA International koncepciója a következő kulcstényezőkön alapul

•    Több mint 1000 stílusú szövet és kézzel készített bútor inspirálja a vásárlókat ötletes dekorálásra.
•    Magas szinten felépített kereskedelmi forma.
•    Az üzletek belső kialakítása, amelyek arra törekednek, hogy egy tökéletes nappali benyomását keltsék.
•    A függönyök és kárpitozott termékek természetes összhangja.
•    Folyamatosan elérhető árukészlet.

Tapasztalt designerekből álló csapat dolgozik a KA International üzletek vizuális kialakításában, ahol a cél egy egységes világszerte felismerhető irányvonal követése.

A termékekhez, üzletekhez az alábbi szolgáltatások társulnak

•    Virtuális design tervezés.
•    Felmérés, szállítási és szerelési szolgáltatások.
•    Aktuális design és belső lakberendezési trend tippek.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció