Watercolours

A KA legújabb kollekciója, a WATERCOLOURS, a vidék különleges hangulatát idézi, miközben romantikus jellege frissességén és könnyedségén keresztül érezhető. Ezek a bútorok nyugodt és érzéki környezetet varázsolnak otthonunkba.

Modern és erős színeivel biztosan új jelleget kap az a helyiség, ahova tesszük ezeket a különleges kárpittal vont bútorokat. Színek tekintetében az ibolya és a lila dominálnak, de ezek mellett olyan árnyalatok is feltűnnek, mint a világoszöld, mely sajátos frissességet visz a kollekcióba, vagy az a leheletnyi narancssárga, mely kontrasztos hatása miatt különleges. A színek és szövetek egyfajta lágyságot és természetességet kölcsönöznek a kollekciónak, de a kialakítás, a design mégis kivételes erőt közvetít.

Három különböző szövettípus van a kollekción belül: A Sutton, a Minsted és a Chidham. A Sutton darabok olyan érzést keltenek, mintha kézzel festették volna őket, színei nagyon látványosak. A Minsted darabokat különleges antik térképek, madarak és gyönyörű virágmotívumok díszítik, mely rendkívül szép külsőt kölcsönöz neki. Végezetül a Chidham, amellett, hogy 100% pamut, különböző szélességű csíkozással a kollekció összes színét felsorakoztatja, és nagyszerűen kombinálható a másik kettő szövettel.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció