Manchester

Manchester - modernitás gyári hangulattal

Manchester_asztalA KA International legújabb kollekciója mindenképpen feltűnést fog kelteni a KA boltokban, hiszen ez a modern és újszerű design meglehetősen kirí a nemzetközi cég eddigi termékpalettájáról.

A legújabb lakberendezési trendeket követve, ipari külső jellemzi az új kollekció darabjait: olyan, mintha egy gyári helységbe lépnénk be. A különböző méretű kiegészítő asztalokból álló kollekció darabjai olyan érzést keltenek, mintha elhanyagolták volna őket, és az utolsó réteg festést is mellőzték volna róluk. Mindezek mellett azonban maga a kivitelezés tökéletesen precíz. Ez az oka, hogy minden egyes darab egyedi.

A műanyag bevonat az asztalok rejtett lábain védi a padlót a sérülésektől, mely egy asztal esetén különösen praktikus és elengedhetetlen jellemző. Eleget téve a vásárlók által támasztott igényeknek, a Consola Manchester nagyobb méretű, mint az eddigi összes KA modell.

Rendhagyó csiszolási mód, szokatlan jelölések, csíkozás a széleken: mindezek kölcsönöznek egyedi hatást, és teszik igazán különlegessé a Manchester kollekciót.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció