Amy, Meg, Beth

A három grácia: AMYMEGBETH

Mag_lampLakásunkat számtalan módon egyedivé varázsolhatjuk. Tehetjük ezt színekkel, bútordarabokkal, nem mindennapi formákkal. Néha elég egy kis kiegészítő, hogy feldobjuk a szoba hangulatát. Ehhez nyújt segítséget a KA International.

A KA International legújabb asztali- és állólámpa kollekciója méltón képviseli azt a színvonalat, amit már évek óta megszokhattunk a cégtől. A kollekció mostani darabjait női nevek ihlették, Amy, Meg és Beth.

A „lányok” csodás kiegészítőként szolgálhatnak a lakás bármelyik pontján, de különleges formájuknak és egyedi anyaguknak köszönhetően központi helyre is kerülhetnek, felöltöztetve ezzel az adott helyiséget. A lámpák mangó fából készültek és fehér kidolgozásuk nosztalgikus, régi hangulatot idéz.

Valóban speciális darabok, tökéletesen illeszkednek modern és klasszikus környezetbe is. Olyan elegáns darabokról van szó, melyek bátran választhatóak a  Watercolours, Toile Demain vagy a Tipografías kollekciók kiegészítőjeként, hiszen teljes összhangban vannak velük.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció