A nagyításhoz kattintson a képre.
Kapcsolódó termékek

Vendégágy

Ref:

Méret:Az ágyazhatóság, igény szerint választható, extra funkció az ülőbútoraink esetében. Kínálatunkban megtalálható az ágyazható kanapé, fotel és puff. A kanapék közül azok a modellek rendelhetők vendégággyal, amelyeknél ez opcióként fel van tüntetve. Néhány modell esetében két típus közül is lehet választani:

1.80 m hosszú ágy:
A kihúzható ágygép kerete fémből készül, fa rácsos fekvő felülettel. A matrac pamut kartonvászonnal bevont, 25 kg sűrűségű, 7 cm vastag szivacs.

2.00 m hosszú ágy:
A kihúzható ágygép kerete fémből készül, fa rácsos fekvő felülettel és rugós, 12 cm vastag, damaszt szövettel borított matraccal.

Kihúzható ágy:
Egyetlen kanapé, a Soller kanapé rendelhető ilyen megoldással. Az ágy kerete fém, a fekvő felülete fa rácsos és matraca 25 kg sűrűségű, 10 cm vastag, damaszt huzattal bevont szivacs. Az ágy mérete 0.90 x 1.90 m.

Vendégágy rendelésekor a kanapék szoknyás variációval készülnek, hogy az ágygép szerkezete ne legyen látható. A vendégágy függvényében (2.00 m) a kanapé mélysége és háttámlájának külső dőlésszöge változhat.