Sinatra és Savoy

Amikor a retro inspirál

SavoyMegjelent a KA International két új kanapéja, a Savoy és a Sinatra. A mai belsőépítészeti trendek egyik jellegzetes, visszatérő stílusvilága a retro, mellyel rengeteg helyen találkozhatunk.

A retro, mely először az ötvenes évek fiataljainak körében aratott osztatlan sikereket, most kissé modernizált, megújult formában újra babérokra tör. A KA International két új bútordarabját is az 50-es évek jellegzetes darabjai ihlették, így igazán különleges hangulatot varázsolnak minden otthonba, helyet adva a múltidézésnek és a letisztult formavilágnak. Különleges stílusuknak és funkcionális jellegüknek köszönhetően nem csak a retro világ sajátosságaival tűnnek ki a többi bútor közül. 

Európa vezető Home Decor & Interior Design hálózata számára mindig is fontos volt, hogy tartsa a lépést a mai építészeti trendekkel, és minden vevője számára biztosítsa a hatalmas választékot akár stílusról, akár formavilágról vagy éppen színekről van szó. Ennek megfelelően született meg a Savoy és a Sinatra. Így a KA International is hozzájárul ahhoz, hogy minden retro kedvelő feldobhassa otthonát ezekkel a különleges, múltat idéző bútordarabokkal.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció