Malpica, Maipu, Madrid

Újdonságok a KA International palettáján: Malpica, Maipu, Madrid étkezőasztalok, tálalószekrények

Aniversario_dining
Új darabokkal lepte meg vásárlóit a KA International. A Malpica és Maipu kollekciók darabjai igazi kuriózumnak számítanak a nemzetközi cég eddigi termékpalettáján található termékekhez képest.

A Malpica kollekció egyedülálló étkezőasztalai amellett, hogy kortárs stílusjegyekkel bírnak, sokoldalúak is. Majdnem teljes egészében tölgyfából készültek, szerkezetük tömör és szilárd. Természetes színeikkel tökéletesen illenek a KA szövetekkel behúzott székekhez. Téglalap és négyzet alakú formában kaphatóak az asztalok, egyes darabokat pedig az étkezőn kívül is kiválóan lehet használni, így például a nappali vagy előszoba egy-egy díszes darabjaiként.


Art_Nouveau_dining
A Maipu kollekcióra a klasszikus és kifinomult design a jellemző. Hivatalos, üzleti találkozókhoz és baráti összejövetelekhez egyaránt kiváló választás lehet. A kőrisfából készült bútorok, sötét dió színűre lefestve szintén gyönyörűen illeszthetőek a KA székeihez. Az asztalok lábain felfedezhető hullámvonalak és az asztal lekerekített formája teszi ezeket a darabokat igazán elegánssá. Az étkezőasztalnak két típusa van, melyek közül az egyik meghosszabbítható, a másik viszont állandó méretű. A készítők figyeltek arra is, hogy a kinyitható asztalon, zárt állapotában se legyenek vágás nyomok.

Külön figyelmet kell fordítani a Madrid nevet viselő étkezőasztalra, mely egyedi formája miatt igazán magával ragadó. A hullámos vonalak és a lekerekített formavilág ezt a bútordarabot is jellemzi. Kétfajta dióárnyalatban és fekete színben is kapható.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció