Katalógus 2010

Új katalógus és negyedévszázad ünneplés a KA Internationalnál!

Megint eltelt egy év, és a KA International egy újabb kiváló éves katalógussal jelentkezik. Különleges esemény ez, hiszen a cég most ünnepli 25. születésnapját is.

A már megszokott igényesség, színekkel való játék és a nem mindennapi ugyanakkor letisztult forma és színvilág idén is felfedezhető a megújult KA International kollekcióknál. Ez a katalógus az első lépés az új KA image felé vezető úton, mely egy kortárs és elegáns képet mutat. Egy olyan új dimenziót nyit meg a KA International, ahol a szövetkollekciók és termékek egy sokkal látványosabb és vonzóbb módon kerülnek bemutatásra, olyan kombinációkban és olyan javaslatok közepette, amit eddig el sem tudtunk képzelni ezekben a párosításokban.

A legkiemelkedőbb az új Geology blackout / sötétítő függöny és a Via Della Seta áttetsző függönykollekció mely a fátyol különleges hangulatával igyekszik elkápráztatni vásárlóit és mely kollekció darabjai széles színpalettát sorakoztatnak fel, az egészen naturális színek mellett ugyanolyan hangsúlyt kapnak az élénk és friss árnyalatok is.
Mindezek mellett összeállításra került egy virágos design is, a Mille Fiori, amely a Country Cottage klasszikus stílusával és a Jardin Japonés a Zen esszenciájával, új színt, formát és életérzést hoz a KA International vevői körének.
Az Urban Cool egy sokkal férfiasabb stílust testesít meg, a True Neutrals, a mindenkori KA alapdarabok újszerű kombinációja. Jelen van a vicces retro érzésű Happy Days, a frissességet sugárzó Watercolours és a nagyszerűségével kiemelkedő Opera mellett az önmagáért beszélő Art Nouveau kollekció is helyet kap. Így együtt teszik a 2010-es évet káprázatossá.

A szövetkollekciókon túlhaladva természetesen nem ér véget a katalógus, hiszen helyet kapnak az új termék vonalak is, mint az étkezőasztalok bemutatása, az új szőnyegkollekció, a világítás és egyéb kiegészítők, melyeknek széles választéka tárul elénk. Csak választani kell. Válasszunk hát és ünnepeljük együtt ezt a fantasztikus születésnapot!

Tekintse meg új katalógusunkat: Katalógus 2010

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció