Geology kollekció, szállodákba, éttermekbe

Grafitszürke álom: Geology

Geology_szallodaA Geology szövetkollekció, tagjai rendkívül strapabíró, folttaszító tulajdonsággal rendelkeznek, melynek köszönhetően könnyen tisztítható és rendkívül előnyös olyan háztartásokban, ahol háziállatot tartanak.

Divatos színekben kapható, az anyagok tűz késleltető jelleggel bírnak, ennek köszönhetően vendéglátóipari egységekbe, szállodákba is ajánljuk.

A kollekció színvilága 2 semleges szín köré strukturálódik, melyek természetesen további színekkel is könnyen variálhatók.
A kőszürke és a grafit, mint alapszínek olyan modern színekkel párosíthatók a kollekcióban, mint a víz színek, a cseresznye, a lila és a zöldalma. Mindez tagadhatatlanul dekoratív kombinációkat eredményez.

Geology_nappaliA Geology erőssége a designjában és szövetekben rejlő változatosságban fogható meg:  kis geometrikus formákkal rendelkező fátyol, nagy csíkos taft és virágminta.

A kollekció minden egyes környezetben és stílusban alkalmazható a legkifinomultabbtól a természetesen át a rusztikusig.

A szövetkollekciónak több darabja is van, bátran válogathatunk a különböző anyagok és minták között. A Topacio egy elegáns és világos szövet, mely kőszürke és szürke tónusban kapható. Az esésének köszönhetően tökéletesen használható függöny anyagként és az ellenálló képességéből adódóan kárpitként is. Ehhez hasonló és sokoldalú a Galena, Gema, Silvina, Espinela, Opalo, Bauxita, Rutilo, Adamina, Berilo, Vanadita, és Circón szövet is.

Találunk függöny, takaró és bútordekorációs anyagokat, szikrázó színárnyalatokat, klasszikus és modern mintákat, geometriai formákat egyaránt.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció