Fotel, puff, ülőke, lámpa, asztal

ÚJ MODELLEK

A KA International hálózata számára fontos, hogy termékpalettáját az aktuális trendeknek megfelelően frissen tartsa, és ügyfelei számára mindig a lehető legaktuálisabb lakberendezési tárgyakat, és kiegészítőket kínálja. Ennek megfelelően megérkeztek a 2010-es modellév újdonságai, amelyekkel kapcsolatban az egyik legfontosabb szempont, hogy elnyerjék vásárlóik tetszését, és hogy méltóak legyenek az eddigi modellcsaládok minőségéhez.

VILÁGÍTÁS

A KA International úgy határozott, kibővíti lámpakínálatát, így örömmel jelenti be három új modellcsaládjukat ebben a kategóriában.
 
A Chrome család tagjai hagyományos vonalvezetésűek, de hidegen csillogó krómmal vannak bevonva, így ötvözik a klasszikus, és a modern stílust. Az XXL család nagyméretű kerámiából készült darabokból áll, melyek illeszkednek a jelenlegi lakberendezési trendekhez. A Ceiling család különleges, mivel a KA kínálatában most először jelenik meg egy egész család mennyezeti lámpa. A kínálat itt kétfelé osztható, lévén a két csoport két különböző formavilágot testesít meg, ezzel két különböző vásárlói kört céloz, ellenben tartja magát a KA International hagyományaihoz, így koherens egészet alkotva képesek beépülni a már kész belső terekbe is.

KÁRPITOZOTT BÚTOROK

A modellfrissítés a kárpitozott bútorokat területén is aktuális, így ez évben a Silverstone, a Savoy, és a Sinatra termékcsalád is frissül. A Silverstone család egy fotellel, egy puffal, és egy ülőkével bővül. Természetesen, ahogy a család más tagjainak esetében a bútor levehető huzattal is rendelhető. A Savoy-Sinatra család új tagja egy puff, míg megérkezett a Tillac karfás szék, és a Ryad puff (szintén rendelhető levehető huzattal).

KIEGÉSZÍTŐK

A kiegészítők terén is történik pár üdítő változás. Az egyik ezek közül, az, hogy innentől a Moureda család tagjai fehérben is elérhetők, a darab szélei felé enyhén halványuló festéssel, illetve a Maipu család is kapható lesz fehér színben, és az úgynevezett nyitott-pórusos festési technikával készítve is, amely lehetővé teszi, hogy láthassuk a fa természetes mintázatát.

Az új színeken kívül egy új modell is bemutatkozik, amely a jelenlegi lakberendezési trendeknek megfelelően formájában, és stílusában az 1950-es, 1960-as évek lakberendezési stílusát idézi. A Mosende dohányzóasztalok kifejezetten otthoni célra lettek tervezve, rendkívül stílusosak, barátságos vonalainak köszönhetően mégis magunkénak érezhetjük. A darab hársfából készül, mely kifejezetten időtálló darabbá teszi, és egy alsó tartó is helyet kapott a koncepcióban, ami felettébb hasznosnak fog bizonyulni a mindennapi használat során.

A termékekhez természetesen egyéb lakberendezési kiegészítőket is találhatunk, amennyiben betérünk a KA International boltjába, vagy meglátogatjuk a www.kainternational.hu internetes oldalt. A lehetőségeknek csak a kreativitásunk szabhat határt.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció