Budapest, Dubai, Puket...

Basel, Budapest, Dubai, Glasgow, Hamburg, Jakarta, Monterrey, Montreal, Oslo, Puket, Sofia, Tokyo, Vancouver, Washington, és még sorolhatnánk...

Ezúttal nem a légitársaságok aktuális ajánlatai között válogatunk, sokkal inkább lakásunk berendezéséhez választunk „úticélt”. A KA International budapesti üzletébe ugyanis már megérkezett a legújabb, varázslatos asztali- és állólámpa kollekció, melynek darabjait a világ nagyvárosai ihlették - és melyek mostantól bárki otthonának díszévé válhatnak.A szívünknek legkedvesebb darab valószínűleg a Budapest fantázianevű remekmű lesz, de mindenképp érdemes betérni a KA International Király utcai üzletébe, és megcsodálni a szebbnél szebb, különleges világító remekműveket, melyek nem csak hasznos lakberendezési tárgyak, de bármely enteriőr ragyogó kiegészítői is.

A KA International gazdag anyagválasztéka közül pedig minden bizonnyal megtaláljuk a tökéletes textíliát, mely a lámpaernyő alapanyagaként saját ízlésünknek és lakásunk berendezésének megfelelően „öltözteti fel” legújabb szerzeményünket.

A KA International kollekciói, anyagai között találunk függöny, takaró és bútordekorációs anyagokat, szikrázó színárnyalatokat, klasszikus és modern mintákat, geometriai formákat egyaránt.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció