Autumn Paisley

AUTUMN PAISLEY – melegséget árasztó kollekció a hideg őszi napokra

Autumn Paisley2Az ősz beköszöntével hidegebbre fordul az idő, és lassan visszahúzódunk az otthon nyugalmába, ahol a megfelelő színek kiválasztásával sokkal kellemesebbé tehetjük a hűvös hónapok mindennapjait.

Apró varázslat csupán a színekkel, de a KA International őszi szövetkollekciója melegséget varázsolhat körénk.  

Autumn PaisleyA KA International legújabb szövetkollekciója az Autumn Paisley, mely barátságos melegséggel tölti meg a környezetünket, ami a hideg idő beköszöntével otthonunkban való begubózásra csábít.

Ez egy klasszikus és elegáns kollekció tradicionális motívumokkal és színekkel. Tökéletes ahhoz, hogy olyan teret teremtsünk magunk körül, mely kerüli a fényűző pompát.

CarreyA kollekció megalkotóit az ősz színei inspirálták. A zöld, piros és kőszürke árnyalatai a leghangsúlyosabbak. A kollekció középpontjában a kasmír anyag áll, és egy rendkívül elegáns, keleties hatást keltő motívum a főszereplője.

Bár ezt az anyagot eredetileg függönynek tervezték, jó ellenálló képessége és minősége miatt kárpitanyagként is kiválóan megállja a helyét. Pozitív tulajdonsága többek között, hogy könnyen mosható.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció