Arquitectura

Sugárzó, férfias hangulat a megújult KA világában: Arquitectura

Arquitectura_sofaA KA International legújabb, 2010-es katalógusának egyik szövetkollekciója végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált.

Az új KA image egyik célkitűzése, hogy most már nem csupán a szebbik nem kedvében járnak a tervezők, hanem gondolnak azokra a férfiakra is, akiknek fontos, hogy otthon milyen környezetben élik mindennapjaikat.

Ennek megfelelően az Arquitectura szövetkollekció komoly, férfias és meleg színekkel kápráztatja el a vásárlókat.

Az Arquitectura szövetkollekció lehetővé teszi a KA International számára, hogy a belsőépítészet és a lakberendezés iránt egyre jobban érdeklődő férfi közönséget is megszólíthassa.

Ez a kollekció a megújult KA erősségeit és vízióit tükrözi vissza. A kollekciót olyan helységek ihlették, mint a padlástér – széles és világos, egy kis indusztriális beütéssel. Tökéletesen illeszkedik világpolgári és városi környezetbe is.  A leginkább uralkodó színek az Arquitectura szövetkollekcióban az antracit szürke és a bézs. Ez egy komoly, férfias, de ugyanakkor barátságos és meleg színekkel rendelkező szövetkollekció.

Arquitectura_haloA szövetkollekción belül négyféle anyagból tudunk választani ízlésünknek és hangulatunknak megfelelően.
Arquitectura_dinningA SKYLINE 100 % pamutból készült anyag fő szerkezetét az építészeti körvonalakban megrajzolt, gazdag alapú, avantgárd városok jellegzetességét visszaadó siluettek adják, mint Dubai, London, Berlin és Madrid. A méretre vágható kollekció alkalmas kárpitozásra is. Ez a design eredeti és hangsúlyt kap bármilyen környezetben. Ennek a kollekciónak a nagy előnye, hogy kimosható.

A BANKSIDE szintén 100 % pamutból készült kárpitozásos anyag. A skót szövet már klasszikus darabnak számít és újjászületését éli a belső építészetben. A szürke, bézs és krém színek kombinációjával elérhetjük, hogy a helyiségek elegáns és komoly légkört sugározzanak.

JUMEIRAH a kollekció egy remek, egyszerű kárpitozású anyaga sajátságos hering csontos motívummal és egy puha, hajszálnyi ragyogással. Antracite és bézs színekben kapható.

Utolsóként pedig itt van a CASTELLANA, mely túl a természetes alapú színeken nagy csíkokkal egészíti ki a kollekció fő színeit, a bézst és az antracitot.A KA International kollekciói, anyagai között találunk függöny, takaró és bútordekorációs anyagokat, szikrázó színárnyalatokat, klasszikus és modern mintákat, geometriai formákat egyaránt.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció