Anthology

Ismét divatba jöttek a tapéták

Korábban, a gazdaságos, színes falfestékek megjelenésével a tapéták kissé háttérbe szorultak, és bár a festékek nem tudnak olyan karaktert adni otthonunknak, amilyet egy gondosan kiválasztott, jó minőségű tapéta képes, kedvező áruk és könnyű felhasználásuk révén mégis számtalan otthonban teret nyertek.

Napjainkban azonban már a tapéta felvitele sem jelent bonyolultabb műveletet, mint egy szobafestés. Ugyanakkor a mai, modern tapéták már egy teljesen új generációt képviselnek, melynél a funkcionalitás, a tartósság és a könnyű kezelhetőség mellett a design, a dekorációs szerep is előtérbe kerül.

A falak díszítése, ezen belül a megfelelő tapéta kiválasztása a lakberendezés sokszínű, kedvelt eszköze - játék anyagokkal, színekkel, mintákkal. Bátran kijelenthetjük, hogy a tapéta ismét felfedezte önmagát, és elindult hódító útjára. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy napjaink lakberendezői, designerei, valamint az újdonságokra nyitott lakberendező cégek egyre gyakrabban nyúlnak vissza e hagyományos dekorációs elemhez. Egy jól eltalált tapéta ugyanis képes teljesen megváltoztatni egy szoba hangulatát, annál pedig elképzelni sem lehet szebbet, mint amikor a bútorokat díszítő minta finoman visszaköszön a függönyökön, kiegészítőkön, falon.

A KA International mindig nyitott az új trendek felé, ezúttal sincs ez másképp. Üzletükben mostantól csodálatos, egyedi stílusú bútoraikhoz színben és mintában illő, avagy azonos mintázatú tapéták közül válogathatunk. A KA International új, Anthology elnevezésű tapéta kollekcióján visszaköszönnek a korábbról már ismert, különleges minták, a legszebb és legnépszerűbb KA design darabjai. Minden tapéta tűzálló anyagból készült és mosható is, így egyaránt alkalmasak mind otthoni, mind pedig irodai használatra.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció