25 Aniversario

Negyed évszázadnyi inspiráció: 25 Aniversario

Aniversario_TerranovaAz új 25 ANIVERSARIO szövetkollekció a KA legfőbb hitvallása köré épül: egyesíteni a múltat, a jelent és a jövőt. Új színek és minőségi anyagok, amelyek igazán megérintették a szívünket és bevésték magukat a márka történelmébe; a kollekció egyszerre előrelépés, miközben a KA International múltjából fakadó hagyományokra is épít.

Klikkelj a képre!

Terranova Aniversario & Quebec Aniversario

Ez a szövet egy csavart visz a KA International egyik legtradicionálisabb dizájnjába. Megtartva az eredeti virágos motívumot létrehozták ezt az elegáns és kifinomult szövetet, amit kifejezetten nappalikba és hálószobákba álmodtak meg a tervezők. A fényes és matt anyagokkal való játékon keresztül a Terranova dizájn egy látványos megújult külsővel áll elő. Újdonságként bemutatnak egy rendezett, XL csíkos szövetet, ami szatént és sevron anyagmintázatot kombinál.Mindkét szövet elérhető ezüst és pezsgőszínben is, ezek különösen alkalmasak kárpitozásra is.


BenaresBoisarBenares Aniversario & Boisar Aniversario

Új külsőt mutatnak be a Benares dizájnnál, amely élénkebb és lenyűgözőbb, hála az új színpalettának és a sűrű mintázatnak.
Ez a kifordítható szövet tökéletes nagy kárpitozott bútordarabokhoz, amelyeket az új Boisar függönyszövetekkel kombinálva hangsúlyozhatunk ki igazán. Ez egy igazán elegáns csíkos díványszövet, hajszálnyi csillogással és szokatlan krómos kombinációval.


NairobiSomaliaNairobi Aniversario & Somalia Aniversario

Színrobbanás virágcsoporttal és asszimetrikus csíkokkal, a Nairobi minta által ihletve. A dizájnt a rendkívül jó minőségű lenvászon és pamut alapú szövet gazdagítja, ami egyaránt alkalmas kárpitozásra és konfekciókoz is.
Függönyökhöz használva tökéletes társa lehet az új csíkos Somalia, friss színekkel és nagyon vonzó szalag kombinációkkal.


BretanaBretana2CovadongaBretana Aniversario & Covadonga Aniversario

Nem szükséges bemutatnunk ezeket az igazi klasszikus KA dizájnokat. A Bretaña, a cég által készített legjellegzetesebb toile de jouy, új alapokkal, pompás színekkel és még finomabb festési technikával alkalmazkodik a XXI. századi elvárásokhoz. Két új színváltozattal jelent meg: sárga alapon orgonalila mintával, illetve grafit színű alapon antracit mintával. Mivel kárpitozásra alkalmas szövetre van nyomva, mindkét verzió jól illik a Covandoga egy kifinomult verziójához. A dizájn tradicionális levelei méretben és sűrűségben változatosak, így remek képi dinamikát nyújtanak. A szövet ezüstös fénybe öltözik a lila vagy antracit minták felett. A könnyű textúrának köszönhetően speciálisan függönyökhöz és konfekciókoz ajánlott.


EstambulCapadociaEstambu Aniversario & Capadocia Aniversario

Az egyik legsikeresebb és legegzotikusabb dizájn, az Estambul kiemelkedik a kontrasztos világos és merész színeivel a szürkésbarna selymen.
Kárpitozott darabokhoz bemutatják az új csíkos Capadociat, többszínű változatban is.


ToulonSarlatToulon Aniversario & Sarlat Aniversario

Jó minőségű lenvásznat és pamutot használtak fel ehhez a csoporthoz, egyik best sellerük, a Toulon által ihletve. Hála az új divatos színnek a grafitszürke lenvászon alapon, ez a darab fontos szerepet vív ki magának a klasszikus és elegáns belső terek dekorációjában. Jól összeillik az új, csíkos szövettel, a Sarlattal, finom pamutszaténből.


DezaMaduraiDeza Aniversario & Madurai Aniversario

Ez a szokatlan kombinációja a Deza és Madurai dizájnnak nyerő párosnak bizonyult, hála annak, hogy az ugyanolyan minőségi anyagokat használnak mindkét együttesben.

A szövet szerkezetét az Agata ihlette, ami fontos fordulatot jelentett a kínálatban, és nagyon kelendő lett. Mindkét szövet kifordítható, alkalmas kárpitozásra és konfekciókhoz is.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció