1/4 évszázad

1/4 évszázad!


A KA International Európa vezető Home Decor & Interior Design hálózata idén 25 éves lett. A KA International évek óta bizonyítja, hogy egyedülálló minőséget képvisel mind kiegészítők, mind szövetanyagok és bútorok terén. Ahogy múlnak az évek, úgy kezdd el nőni a választék, és úgy válnak az anyagok egyre kifinomultabbá, színesebbé és kombinálhatóbbá.

A mára már életérzéssé fejlődött különleges KA International világ 25 év alatt egyre kiforrottabbá és egyedibbé vált, mely a fogyasztók nagy örömére kiapadhatatlan kreativitással párosul. A negyed évszázadnyi inspirációnak köszönhető a 25 ANIVERSARIO kollekció is, mely a születésnap megkoronázásaképp készült és mely a KA legfőbb hitvallását hordozza magában: egyesíteni a múltat, a jelent és a jövőt.

Ezek olyan új színek és minőségi anyagok, amelyek igazán megérintették a tervezők és fogyasztók szívét, és bevésték magukat a márka történelmébe. Így a kollekció egyszerre előrelépés, miközben a KA International múltjából fakadó hagyományokra is épít. A 25 év eltelte után nincs más hátra, mint bizakodva tekinteni a következő 25 elé és töretlenül letenni a voksot a minőség és a kreativitás mellett.
Estambul_OriginalEstambul_CapadociaEstambul_OriginalEstambul_Aniversario

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció