Újdonságok

BÚTOROK

Springfield
A sorozat tagjait a Soho bútorhoz hasonlóan két csoportba soroljuk, a kombinálható és a hagyományos darabokba. A Springfield sorozat tagjai ezen felül két támlával is kaphatók. Van az alacsonytámlás verzió, mely kényelmesebb a deréknak, és modernebbnek is hat a kivitele, valamint van a hagyományos verzió, mely kényelmesebb a hátnak, lévén nagyobb felületen nyújt alátámasztást.

Soho sorozat
Az új sorozatok tagjait két csoportba soroljuk: vannak a kombinálható darabok, ahol a vásárló maga állíthatja össze mely egymáshoz illő darabokból készítteti el azt az összeállítást, amely szerinte a leginkább illik a lakásába, valamint vannak a hagyományos darabok, mint a heverő, karosszék és sezlon, melyek tökéletesen illenek a kombinálható darabokhoz.

Bolpur, Blera karosszék
Két új egyedülálló, mégis divatos karosszék is bekerült a kínálatba a Bolpur és a Blera, melyek remekül illenek az eklektikus és modern belső terekbe.

Bochum karosszék
A Bochum karosszék különleges csökkentett arányaival a Benavante, és a Bari sorozat elemeihez hasonlít, de azoknál kevésbé klasszikus formátumú, ahogy az a lábakon is látszik.

Emily ülőke
Az új ülőke formavilága leginkább a retro felé húz, ezzel bemutatva a cég egyik új irányvonalát, megőrizve a hagyományos irányultságot is, ahogy az Estambul sorozat tagjai.

Salem kanapé, Bassein fotel
A 25. évforduló alkalmából készült bútordarabok igen dekoratívak, és az hogy mindkettő kézzel készül, csak még inkább emel az értékükön. A Salem heverők esztétikai funkciójukon felül, magukon viselik a klasszikus bútorgyártás képviselőinek kézjegyeit is. A Bassein karosszék négyzetes capitonéja kifejezett ritkaság, mivel nagyon bonyolult folyamat a kézzel való előállítása. Ez a típus szinte jelen sincs a piacon, így igazi különlegességnek számít

Savoy-Sinatra puff
A mai belsőépítészeti trendek egyik jellegzetes, visszatérő stílusvilága a retro, mellyel rengeteg helyen találkozhatunk.

Sinatra és Savoy kanapé
KA International két új kanapéja, a Savoy és a Sinatra. A mai belsőépítészeti trendek egyik jellegzetes, visszatérő stílusvilága a retro, mellyel rengeteg helyen találkozhatunk.

Tenerife szék
Ez a trendi szék igazi, sokoldalú darab. Bár a retró irányzat is megjelenik vonalvezetésében, mégis elegáns báj jellemzi. Bárhová is tesszük, garantáltan megváltoztatja eredeti környezete jellegét. Nagyszerűen kombinálható a Brindisi fotellel.

Tillac szék
A XVI. Lajos korabeli stílusú székek vonalvezetését idézi, változatosságot csempészve a KA székek világába. Legkiemelkedőbb tulajdonsága, hogy a háttámlájának két oldalát akár másféle huzattal is bevonhatjuk.

Sene kanapé
Ez az ággyá alakítható kanapé mindenképpen újdonság a KA termékpalettáján. A vevői elvárások maximális kielégítése érdekében a kanapé több részen is igény szerint alakítható. A kanapéhoz két díszpárna is jár.


SZÖVETEK


Autumn Paisley
Klasszikus és elegáns kollekció tradicionális motívumokkal és színekkel. A kollekció megalkotóit az ősz színei inspirálták. A zöld, piros és kőszürke árnyalatai a leghangsúlyosabbak. A kollekció középpontjában a kasmír anyag áll, és egy rendkívül elegáns, keleties hatást keltő motívum a főszereplője.

25 Aniversario
Negyed évszázadnyi inspiráció. Az új 25 ANIVERSARIO kollekció a KA legfőbb hitvallása köré épül: egyesíteni a múltat, a jelent és a jövőt.

Arquitectura
A leginkább uralkodó színek az Arquitectura szövetkollekcióban az antracit szürke és a bézs. Ez egy komoly, férfias, de ugyanakkor barátságos és meleg színekkel rendelkező szövetkollekció.

Art Nouveau
Kifinomult és elegáns, melyet a mai, modern felfogás inspirált. A design leginkább geometriai és botanikus mintákból áll, melyek tipikusan Art Nouveau stílusjegyek.

Watercolours
A Watercolours kollekció, a vidék különleges hangulatát idézi, miközben romantikus jellege frissességén és könnyedségén keresztül érezhető. Ezek a bútorok nyugodt és érzéki környezetet varázsolnak otthonunkba.

Via Della Seta
A KA International új függöny kollekciója a fátyol különleges hangulatával igyekszik elkápráztatni vásárlóit. A Via Della Seta kollekció tökéletesen illik a KA klasszikusan elegáns, kifinomult és könnyed világába.


KIEGÉSZÍTŐK ÉS EGYÉB BERENDEZÉSI TÁRGYAK

Nagoya, Sendai, Angkor, Loira, Burma, Krabi lámpák
A falilámpák hasznosak és dekoratívak egyszerre, főként hálószobákba ajánlják e darabokat az ágy fejtámlájának közelébe. A mennyezeti lámpák termékcsoportot februárban indították el, és azóta folyamatosan bővítik a termékpalettát, hogy a vársárlók minél nagyobb eséllyel találják meg köztük a tetszésük szerinti darabot. Az asztali lámpák különleges formavilága remekül illik a speciális belső terekbe.

Momo, Madagascar, Marie
Újdonág a kínálatunkban. Éjjeli szekrények a klasszikustól a modern stílusig. Egyenes, letisztult formák valamint íves elegáns vonalak.

Chrome lámpacsalád
A Chrome család tagjai hagyományos vonalvezetésűek, de hidegen csillogó krómmal vannak bevonva, így ötvözik a klasszikus, és a modern stílust. Az XXL család nagyméretű kerámiából készült darabok. A Ceiling család szintén különleges, mivel a KA kínálatában most először jelenik meg egy egész család mennyezeti lámpa.

Mosende
Stílusában az 1950-es, 1960-as éveket idézi. A darab hársfából készül, mely kifejezetten időtálló darabbá teszi, és egy alsó tartó is helyet kapott a koncepcióban, ami felettébb hasznosnak fog bizonyulni a mindennapi használat során.

Malpica, Maipu, Madrid
A Malpica kollekció egyedülálló étkezőasztalai amellett, hogy kortárs stílusjegyekkel bírnak, sokoldalúak is. A Maipu kollekcióra a klasszikus és kifinomult design a jellemző. Madrid nevet viselő étkezőasztal egyedi formája miatt igazán magával ragadó. A hullámos vonalak és a lekerekített formavilág ezt a bútordarabot is jellemzi. Maipu fehér színben is kapható.

Provence lámpakollekció
Asztali lámpák mangófából, francia vidéki hangulatot varázsol otthonába. A kollekció darabjait kiegészítheti a hozzá illő gyertyatratókkal.

Manchester asztalok
Rendhagyó csiszolási mód, szokatlan jelölések, csíkozás a széleken: mindezek kölcsönöznek egyedi hatást, és teszik igazán különlegessé a Manchester kollekciót.

Nagyvárosi lámpakollekció
A KA lámpakollekció egyedülálló darabjait egytől-egyig a világ nagyvárosai ihlették. Ezek a varázslatos asztali – és állólámpák különleges hangulatot varázsolnak lakásuk bármely szegletébe.

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció