Gyermek KA

stuffed_toysAz Animal Parade textilek központi témája az állatvilág, mely mindenképpen egyedivé teszi a KA gyermek szövetkollekciók körében. Finom körvonalak keverednek állatmintákkal, mely egy mulatságos és minden gyerekek számára ismerős összképet eredményez. A csíkok és négyzetek ilyen jellegű kombinációja nagyon vicces és játékos formát kölcsönöz az anyagoknak.

Lévén, hogy a kollekció elsősorban gyerekeknek készült, olyan lágy színeket sorakoztat fel, mint a klasszikus rózsaszín és kék, de ezek mellett az alábbi új, modern árnyalatok is feltűnnek: narancs, szürke, orgona, vízkék.

babys_roomkids_room_sofaA textíliák és szövetek mellé gyermekbútorokat is talál üzletünkben, a teljesség érdekében pedig ajánljuk a színben és anyagában szintén harmonizáló lámpákat, takarókat, párnákat és egyéb kiegészítőket.

A KA International gyerekbútor és szövetkollekciója lehetőséget nyújt, hogy gyermeke inspiráló és pozitív környezetben élje mindennapjait, ahol már a bútorok önmagukban is élményt nyújtanak számára.

Gyermek és ifjúsági textíliáink a fő kollekció termékein is kiválóan mutatnak, legyen szó akár kanapéról, fotelről vagy puffról.
teenager_room_puff teenagers_room_chair teenagers_room_sofa teenagers_room_armchair

Sissinghurst

Kenia 1896 kollekció